День народження
Пошук
Хмаринка тегів
Рахуємо калорії
увага!
ГОСТІ
П`ятниця, 17.05.2024, 10:14
Вітаю Вас Гість
ФОРМА ВХОДУ

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Час
Відео дня
таймер
Хто зараз онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Киця
Головна » 2012 » Квітень » 10 » Як їсти солодощі і худнути
11:46
Як їсти солодощі і худнути
Як їсти солодощі і худнути
 
 
Солодощі потрібні людині для гарного фізичного і психологічного самопочуття. 
Вони необхідні для хорошої роботи мозку і служать природним і безпечним антидепресантом. 
 
Але при спробі схуднути, саме в солодощах ми бачимо корінь всіх бід.
 
Пропонуємо 10 способів, які дозволять вам не відмовляти собі в "солодкому житті", не набираючи зайву вагу.
 
  • Вживайте солодке тільки в першій половині дня, краще за все, вранці, під час сніданку. Це дозволить вам «зарядити мозок», а калорії, отримані вранці разом з солодощами, будуть витрачені за день.
  • Не їжте солодке на ніч, перед сном. Бажано зовсім відмовитися від вживання солодкого у другій половині дня. А вживання їх пізніше, ніж за 4 години до сну повинно бути повністю виключено.
  • Основу вашого солодкого раціону повинні складати натуральні продукти: свіжі фрукти і сухофрукти, мед, потерті з цукром ягоди і фрукти, варення, джем, желе. До корисних для здоров'я солодощів можна віднести мармелад, зефір, пастилу. Допустимі до вживання льодяники і карамель з фруктовою або ягідною начинкою або без начинки і без шоколадної глазурі.
  • Не їжте "жирні" солодощі - тістечка, торти, морозиво. Солодощі відносяться до продуктів з високим глікемічним індексом і сприяють максимально повному засвоєнню жирів, а це означає, що всі жири, які ви отримаєте з їжею та солодощами, практично в повному обсязі відкладуться на ваших боках, спинах і інших частинах тіла.
  • Ніколи не поєднуйте вживання солодкого і жирного. Категорично не рекомендується вживати щось солодке безпосередньо перед вживанням їжі, що містить жири, разом з нею або відразу після неї. Наприклад, не запивайте "другі" обідні страви солодким компотом, а вечерю - чаєм із солодощами. Відмовтеся від вживання десерту безпосередньо відразу після прийому основних страв. Робіть перерву після прийому їжі в 2 години і тоді вживайте десерт.
  • Дотримуйтесь міри. Їжте солодке завжди тільки в невеликих кількостях. Ви можете дозволити собі з'їсти практично будь-який солодкий продукт без наслідків для фігури, але лише в «малих дозах».
  • Вживайте солодке в окремий прийом їжі. Не поєднуйте його з прийомом "основних страв". Не їжте солодке тільки тому, що «настав час десерту". Руйнуйте стереотипи, що суперечать здоровому глузду, нібито після ситного калорійного обіду необхідно з'їсти солодкий десерт або випити компот або солодкий чай. Якщо ви хочете "випити чаю" - пийте. Причому пити його ви можете стільки, скільки захочете, в будь-якій кількості, без обмежень. Але це зовсім не повинно означати, що чай неодмінно повинен бути «з чимось смачненьким». Раз і назавжди встановіть для себе правило: чаювання і вживання солодкого - це не одне і теж.
  • Обмежте вживання солодких напоїв. Звичка класти в чай або каву по 4 ложки цукру з гіркою - насправді не що інше, як одна з «поганих» харчових звичок. Якщо ви почнете поступово зменшувати цю кількість з дня на день, то незабаром виявите, що і однієї ложки для вас більше, ніж достатньо. Якщо вдасться, краще вживати ці напої зовсім без цукру! Від вживання солодких газованих напоїв слід повністю категорично відмовитися раз і назавжди. Вони не тільки не вгамовують спрагу, а й посилюють її, змушуючи вас випивати більше і більше. А між тим, синтетичні цукри, що містяться в газованих напоях, сприяють швидкому розвитку ожиріння і представляють ризик для вашого здоров'я.
  • Вибирайте фруктозу або стевію замість цукру.
  • Рухайтеся! Після вживання солодкого займіться роботою, що вимагає витрат фізичної енергії або просто швидкою ходьбою. Не сидіть і не лежіть після солодкого! Солодке - це вуглеводи. Якщо їх "витратити" найближчим часом після отримання з їжею за допомогою фізичних навантажень, вони ніяк не позначаться на вашій фігурі, якщо ж їх не витратити, вони можуть сприяти набору ваги. Ваші м'язи повинні багато працювати, споживаючи енергію, одержувану вами з їжею - зокрема, з солодощами. Якщо ви досягнете того, щоб ваші м'язи постійно знаходилися в тонусі, вони почнуть споживати енергію і спалювати калорії цілодобово. Підійдуть тривалі тренування з помірною інтенсивністю фізичного навантаження і тривала ходьба на великі відстані в швидкому темпі. 
 
Категорія: що знати щоб розумно харчуватись | Переглядів: 1763 | Додав: Challenger | Теги: замінники цукру, торти, морозиво, цукерки, солодке, дієта, кава, цукрозамінники, чай, поради | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Challenger  
0
Калорії - це такі маленькі штучки, які живуть в шафі, і кожної ночі роблять одяг трошки тіснішим!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright Аерофіт © 2024

Безкоштовний хостинг uCoz