День народження
Пошук
Хмаринка тегів
Рахуємо калорії
увага!
ГОСТІ
П`ятниця, 03.05.2024, 00:46
Вітаю Вас Гість
ФОРМА ВХОДУ

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Час
Відео дня
таймер
Хто зараз онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Киця
Головна » 2012 » Квітень » 24 » Як накачати груди?
18:05
Як накачати груди?
Як накачати груди?

Жіночі груди не покриті м'язами. 
Розмір їх залежить від розміру молочних залоз, кількості жирової та сполучної тканин. Співвідношення кількості жирової тканини та розміру молочних залоз у різних жінок - різне.

При переважанні жирової тканини над розміром молочних залоз, розмір грудей дуже залежить від дієти, в такому випадку - обмеження харчування зразу ж викликає зменшення грудей! Це пояснюється тим, що жир в організмі витрачається рівномірно!
Якщо розмір молочних залоз переважає над кількістю жирової тканини, то фізичні навантаження для спалення жиру, не особливо вплинуть на розмір грудей!

На розмір молочних залоз впливає гормональний фон, тому перед менструацією груди збільшуюються, а після неї - повертаються до норми. У випадку обмеження харчування (дієти) гормональний фон може і буде змінюватися, а разом з ним і розмір молочних залоз! Тому, якщо не бажаєте ризикувати формою та розміром Ваших грудей, - не захоплюйтеся однотижневими дієтами

Все ж, фізичними вправами можна допомогти грудям стати більш привабливими! Адже, груди оточують інші м'язи, на фоні яких навіть невеликі груди можна зробити привабливими!


1 спосіб: віджимання. Віджимання від підлоги, від стіни, від стола, від фітбола, з прямими ногами чи на колінах, на двох руках чи на одній задіюють м’язи, що підтримують груди і надають їм форму. Отже, додайте віджимання до Ваших регулярних тренувань і точно не пошкодуєте, адже, крім грудей, задіюються м’язи рук, пресу, спини, ніг!


2 спосіб(більш спокійний): стискання рук перед собою на рівні грудей. Руки можуть бути прямими і накладатися одна на одну, зігнутими в ліктях і направленими долонями вгору, вперед, вниз, піднятими над головою. Ці вправи менш динамічні за віджимання,
але якщо з якихось причин Ви не можете дозволити собі виконувати віджимання, то замініть їх стисканнями рук.



Пам'ятайте: тренуватись обов'язково треба в бюстгалтері, 

щоб запобігти обвисанню грудей під власною вагою!

Категорія: що знати щоб ефективно тренуватись | Переглядів: 6959 | Додав: Challenger | Теги: молочні залози, мязи, підтягнути, груди, стискання, збільшити, накачати, віджимання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright Аерофіт © 2024

Безкоштовний хостинг uCoz