День народження
Пошук
Хмаринка тегів
Рахуємо калорії
увага!
ГОСТІ
П`ятниця, 17.05.2024, 14:17
Вітаю Вас Гість
ФОРМА ВХОДУ

Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Час
Відео дня
таймер
Хто зараз онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Киця
Головна » 2011 » Липень » 21 » Місяць допоможе схуднути
00:11
Місяць допоможе схуднути

Кращий час розпрощатися із зайвими кілограмами - період від повного місяця до молодого місяця.

 

Вже давно ні для кого не секрет, що Місяць впливає на наше самопочуття. Напевно ти не раз помічала, що в одні дні ти можеш їсти солодке абсолютно безкарно - тобто це ніяк не позначиться на твоєму самопочутті, а в інші - безневинна шоколадка виявляється зайвою.

 

Все це можна коригувати якщо слідувати спеціальній схемі харчування, складеній за місячним календарем. Порада проста: саме в дні спадаючого місяця дієта на схуднення буде дуже ефективна. Веди власний місячний календар: слідуючи йому, ти не тільки схуднеш, а й зможеш завжди підтримувати вагу в нормі.

 

Повний місяць – курс на очищення

 

Кращий час для початку дієти - повний місяць. Це і буде точка відліку в твоєму графіку схуднення. Адже за повним місяцем народжується молодий місяць, тобто настає фаза спаду місяця.

Як з кожним днем буде спадати місяць, так будуть танути твої зайві кілограми.

Деякі дієтологи вважають, що повний місяць - найкращий день для посту. У цей період фази місяця ти будеш байдужа до будь-якої кулінарної спокуси, а значить, цей день найкраще підходить для очищення і підготовки організму до дієти для схуднення.

 

• Їж тільки фрукти і овочі. Найкраще сирі, адже при термічній обробці втрачається багато вітамінів мікроелементів. До того ж сирі овочі та фрукти покращують роботу шлунково-кишкового тракту.

• Відмовся від м'яса та хлібобулочних виробів.

• Приготуй дієтичний суп на овочевому відварі. Найкраще з тими овочами, які покращують моторику кишечника і роботу шлунка, наприклад капуста, морква, буряк.

• Багато пий. Приготуй свіжовичавлені соки, чай - зелений або м'ятний, але без цукру. Носи з собою пляшку мінеральної води та пий протягом дня.

 

Спадаючий місяць – дієта на схуднення

 

Остання чверть - період використання всіх сил і можливостей організму, а значить і його найбільшої активності. У тебе в цей період як правило виникає бажання щось робити, починати нові проекти, будувати плани на майбутнє, іншими словами, ти знаходишся в постійному русі. Використовуй цей час і для дієти.

 

• Їж більше овочів, каш (особливо вівсянку), цільнозерновий хліб.

• Відмовся від вершкового масла. Заміни його рослинним: оливковою або кукурудзяною олією.

• Вечеряй до 6 вечора - завдяки цьому вся з'їдена їжа повністю засвоїться і переробиться організмом.

 

У цей період твій організм більш ослаблений і вразливий, ніж в інші дні. І саме зараз він «запускає» свій природний механізм до самоочищення. Це ідеальний день, щоб кинути курити, в цей день легко відмовитися від мучного та солодкого. Використовуй цю фазу місяця для очищення організму від шлаків, токсинів та інших шкідливих речовин.

 

• По можливості харчуйся стравами, які не пройшли кулінарну обробку. Краще всього якщо це будуть овочеві або фруктові салати. Відмовся від звичної і обов'язкової для тебе їжі.

• Перед їжею випий склянку негазованої мінеральної води або чашку зеленого чаю. Це сприяє початку очисних процесів в організмі.

• Більше пий. В цілому ти повинна випити не менше 3 л рідини. Це повинні бути свіжовичавлені соки або трав'яні чаї. Соки з капусти, моркви, буряка, вишні, малини, яблук очистять кров і зміцнять імунітет. Можеш змішувати їх в тих пропорціях, в яких вони тобі більше подобаються.

 

Молодий місяць – контроль над порціями

 

У період після молодого місяця природа і все живе набирається сил. Так само і твій організм. Після виснаження - періоду активності - слідує фаза підживлення сил. Твій організм починає шукати способи запастися енергією на наступний виснажливий період - починає відкладати жирові запаси. Саме тому в цей період сидіти на дієті не має особливого сенсу, навіть якщо ти будеш клювати, як горобчик, схуднути все одно не вдасться. Але і в цей період потрібно контролювати свою вагу.

 

• Зменш обсяг порції. Їж менше, але частіше. Так тобі вдасться обдурити голод, їжа засвоїться швидше і краще, а значить, зайві кілограми тобі не страшні.

• Відмовся від добавки. Якщо дуже захочеться з'їсти ще трішки, займи себе чимось.

• Вчасно їж. Не пропускай прийоми їжі, харчуйся регулярно, і ти зможеш уникнути нападів дикого голоду.

 

Якщо місяць проходить через вогняні знаки - Овен, Лев, Стрілець - тягне на теплі страви з пікантним смаком. Твоєму організму потрібен білок, оскільки в цей період проходять відновлювальні процеси. Заміни білок тваринного походження на рослинний. Готуй овочеві супи з квасолі, їж більше овочів червоного кольору.

Якщо місяць знаходиться в сузір'ї земних знаків - Тельця, Діви, Козерога - ти споживаєш більше солі, ніж зазвичай. А, як відомо, сіль затримує в організмі воду, що сприяє збільшенню ваги і збуджує апетит. У такі дні краще виключати з раціону надмірно солоні страви. Заміни сіль зеленню - кропом, петрушкою, базиліком.

Якщо місяць знаходиться в сузір'ї повітряних знаків - Близнюки, Терези, Водолій - тягне на дуже жирні й калорійні страви. Їж більше салатів зі свіжих овочів, заправлених оливковою олією. Це той же жир, але корисний. До того ж в салат ти додаси всього кілька крапель олії, що ніяк не відобразитися на твоїй фігурі.

Якщо місяць знаходиться в сузір'ї одного із знаків водної стихії - Рак, Скорпіон, Риби - хочеться чогось мучного - тягне на вуглеводну їжу. Печиво, макарони, солодощі - це смачно, але шкідливо для фігури. До того ж поглинаючи їх у великій кількості, ти ризикуєш впасти в залежність від них, адже вуглеводи піднімають настрій. Їж цільнозерновий хліб, вівсяне печиво, макарони з твердих сортів пшениці. Включи в раціон і білок (наприклад рибу), який сприяє швидшому спалюванню вуглеводів в організмі.

Категорія: що знати щоб розумно харчуватись | Переглядів: 3111 | Додав: Challenger | Теги: поради, їжа, очищення, дієта, схуднення, місяць допоможе схуднути, місячна дієта, повний місяць | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright Аерофіт © 2024

Безкоштовний хостинг uCoz